Změny mikrobiologických parametrů balených minerálních vod při nestandardním zacházení. – Bc. Martina Böhmová
Bc. Martina Böhmová
Master's thesis
Změny mikrobiologických parametrů balených minerálních vod při nestandardním zacházení.
Changes of microbiologic parameters of packaged mineral waters during non-starndard manipulation
Anotácia:
Diplomová práce je zaměřena na změny mikrobiologických parametrů balených minerálních vod při nestandardním zacházení. Nejdříve je v práci objasněno, co to vlastně minerální voda je a jak se minerální vody rozdělují. Další kapitoly literárního přehledu jsou zaměřeny na balené vody, a to z pohledu vyhlášky č. 275/2004 Sb. Poté se práce zaměřuje na mikrobiologii balených vod, kde jsou popsány významné …viacAbstract:
The topic of my diploma thesis is Changes of microbiologic parameters of packaged mineral waters during non-starndard manipulation.Firstly is clarify what mineral water actually is and what is its dividing. Other chapters of literary summary are focused onpacked water from ordinance number 275/2004. After that it focuses on microbilogy of packaged water where are the microbiological contaminants and …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.
- Oponent: Vladimír Čejna, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BÖHMOVÁ, Martina. \textit{Změny mikrobiologických parametrů balených minerálních vod při nestandardním zacházení.}. Online. Diplomová práca. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/jmc42w/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Ecotrophology
Práce na příbuzné téma
-
Mikroorganismy v hmyzích produktech určených pro potravinářské účely
Marek Hauk -
Mikroorganismy rozkládající lignin
Kateřina PUCHTOVÁ -
Geneze minerální vody na Ondrášovsku
Bibiána Pasternáková -
Draft of communication strategy for marketing support of small businesses in the product category of bottled water
Alexander Tarhoviský -
Zdravotní a mikrobiologické aspekty balených vod
Karel Bauer -
Návrh výměníku tepla voda-voda
Milan Murín -
Konstrukční návrh ejektoru voda-voda a metod sloužících k optimalizaci pracovního procesu stroje
Jan Ulman -
VODA VZALA, VODA DALA.
Gréta ULMOVÁ