Charakteristika dostupnosti biopotravin a zmapování možností veřejného stravování v regionu Brno-město. – Kateřina Borovanová
Kateřina Borovanová
Bakalářská práce
Charakteristika dostupnosti biopotravin a zmapování možností veřejného stravování v regionu Brno-město.
Characteristic of organic food availability and mapping of public catering possibilities in Brno
Anotace:
Bakalářská práce s názvem "Charakteristika dostupnosti biopotravin a zmapování možností veřejného stravování v regionu Brno-město" se zabývá problematikou dostupnosti biopotravin a možnostmi bio stravování v lokalitě Brno-město. V první části jsou charakterizovány obecné pojmy jako ekologické zemědělství, bioprodukt, bio-potravina a základní principy výroby. Dále je popsán systém značení a certifikace …víceAbstract:
Bachelor thesis "Characteristic of organic food availability and mapping of public catering possibilities in Brno" is aimed at availability of organic products and organic public catering in Brno. In the first part there are characterized common terms as ecological agriculture, organic product and basic principles of their production. Than it is described system of organic products certification, basic …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Tamara Dryšlová, Ph.D.
- Oponent: Jaromír Procházka, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BOROVANOVÁ, Kateřina. \textit{Charakteristika dostupnosti biopotravin a zmapování možností veřejného stravování v regionu Brno-město.}. Online. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/jpyw6w/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agrobyznys
Práce na příbuzné téma
-
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Mineralization of organic fertilizer for improved plant nutrient availability in hydroponics
Lucie Půstová -
Urban agriculture as a promising way of food production in the cities
Irena Knetlová -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera -
Insects as Food
Julie Posseltová -
Dostupnost bioprodukce a regionálních potravin v Libereckém kraji se zaměřením na tuzemské zdroje
Michaela Horáková -
Sortiment biopotravin v České republice a jejich dostupnost ve vybraném regionu - okres Vyškov
Eva Skřivánková -
Analýza trhu a dostupnost biopotravin v regionu Brno-venkov - Jihomoravský kraj
Petra Hladůvková