Obsah polynenasycených mastných kyselin v řasách a jejich vliv na lidské zdraví – Adéla Vránová
Adéla Vránová
Bachelor's thesis
Obsah polynenasycených mastných kyselin v řasách a jejich vliv na lidské zdraví
The Content of Polyunsaturated Fatty Acids in Algae and their Influence on Human Health
Abstract:
Řasy jsou velmi významným zdrojem polynenasycených mastných kyselin. Tyto kyseliny jsou významné pro lidský vývoj. V bakalářské práci jsem se zabývala obsahem polynenasycených mastných kyselin v řasách a jejich vlivem na lidské zdraví.Abstract:
Algae are a very important source of polyunsaturated fatty acids. These acids are important for human development. In the bachelor thesis I dealt with the content of polyunsaturated fatty acids in algae and their impact on human health.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 5. 2016
Accessible from:: 18. 5. 2016
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VRÁNOVÁ, Adéla. \textit{Obsah polynenasycených mastných kyselin v řasách a jejich vliv na lidské zdraví}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2016. Available from: https://theses.cz/id/jrqd93/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Vránová, Adéla. Obsah polynenasycených mastných kyselin v řasách a jejich vliv na lidské zdraví. Zlín, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 18.5.2016
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 18. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Vliv eikosapentaénové a dokosahexaénové kyseliny na vybrané ukazatele zánětu u prasat.
Simona Valášková -
Nutriční hodnota a oxidační stabilita rybích olejů a doplňků stravy obsahujících n-3 mastné kyseliny
Michaela Krlínová -
Úloha kyseliny dokosahexaenové v regulaci apoptózy nádorových buněk tlustého střeva
Martin Krkoška