Influence of different buckwheat flours on selected qualitative parameters of cookies. – BcA. LILIAN ADAEZE EZE, B.A.
BcA. LILIAN ADAEZE EZE, B.A.
Diplomová práce
Influence of different buckwheat flours on selected qualitative parameters of cookies.
Abstract:
The significant of a well- balanced diet in the prevention of numerous disease is a well known , consequently , individual nutrition should be aimed at the disease prevention , improving the quality of life and attenuating the process of body ageing. common buckwheat has been a crop of the secondary importance in many countries . it is a sources source of nutrient in general and has many health benefits …víceAbstract:
common buckwheat (fagopyrum esculentum Monech) consumption has many of the health benefits due to its high levels of phenolic compounds in groats and high antioxidant activity. The aim of the work was to test the possibility of cookies production with graduated proportion of different buckwheat flours from sprouts and evaluate their selected qualitative properties. Blends of wheat flours and buckwheat …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Jana Pexová-Kalinová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
EZE, LILIAN ADAEZE. \textit{Influence of different buckwheat flours on selected qualitative parameters of cookies.}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta zemědělská a technologická. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/jscrzl/.
Jak správně citovat práci
EZE, LILIAN ADAEZE. Influence of different buckwheat flours on selected qualitative parameters of cookies.. České Budějovice, 2023. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta zemědělská a technologickáJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Fakulta zemědělská a technologickáMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Multifunctional Agriculture
Práce na příbuzné téma
-
Effect of dry and wet ageing on the physical and sensory quality of common eland meat.
Glindys Virginia Luciano Martinez -
Vliv nízkých teplot sušení na kvalitu pohankových sušenek
Tomáš Zapletal -
Effect of competition on resprouting and sprout growth of temperate trees
Lukáš Patra
Název
Vložil
Vloženo
Práva