Zelenina a možnosti zvyšování její spotřeby – Bc. Jitka PEŠKOVÁ
Bc. Jitka PEŠKOVÁ
Bakalářská práce
Zelenina a možnosti zvyšování její spotřeby
Vegetables and the possibility of increasing its consumption
Anotace:
Teoretická část bakalářské práce je rozdělena do třech základních částí. První pojednává o základním členění tržních druhů zeleniny, s popisem významných zástupců. Druhá část pojednává o nutričních vlastnostech zeleniny a její význam pro zdraví. Třetí pak popisuje současnou situaci v produkci a zásobování zeleniny v České republice. Metodická část se zabývá tvorbou a způsobem zadávání a zpracování …víceAbstract:
The theoretical part of the term paper is divided into three basic parts. The first part refers about the basic distinction of the vegetable sorts in the market, including the description of the major representatives. The second part consists of the nutrition characteristics of the vegetable and its importance for the health. The third part then describes the current situation in production and vegetable …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2012
Zveřejnit od: 26. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Jan Schuster, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
PEŠKOVÁ, Jitka. Zelenina a možnosti zvyšování její spotřeby. Č. Bud., 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 26.4.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 26. 4. 2012 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Možnosti zvyšování spotřeby ovoce, zeleniny a luštěnin u dětí ve školních jídelnách
Lucie PAVCOVÁ -
Zelenina ve výživě a možnosti zvyšování její spotřeby
Pavla UHLÍŘOVÁ -
Kohoutková voda v pitném režimu žáků 2.st. ZŠ a možnosti zvyšování její spotřeby
Petra SVAČINOVÁ -
Možnosti zvyšování přenosu hnací síly kol traktoru na podložku
Jan Henzl -
Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.
David TOMÁŠEK -
Změny v nutriční hodnotě zeleniny pěstované na půdě kontaminované arsenem
Michaela Kovandová -
Vliv kontaminace půdy na nutriční hodnotu pěstované zeleniny
Filip Šimík -
Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.
David TOMÁŠEK
Název
Vložil
Vloženo
Práva