Mario BUKOVČAN
Bachelor's thesis
Korejská čajová kultura
Korean tea culture
Abstract:
This bachelor's thesis theme deals with the Korean tea culture in Korea. At the beginning it focuses on the definition of tea culture as well as the history of tea culture on the Korean Peninsula. The main parts are the tea and traditional tea ceremony. This thesis aims to give the readers information about Korean tea culture which has not been properly studied in comparison with other Asian tea cultures …moreAbstract:
Tato bakalářská práce se zabývá korejskou čajovou kulturou v Koreji. V začátku se zaměřuje na definici čajové kultury a historie čajové kultury na Korejském poloostrově. Hlavní oblasti jsou čaj a tradiční čajová ceremonie. Tato práce má za cíl dát čtenářům informace o Korejské čajové kultuře, která není jako jiné Asijské čajové kultura, velmi prostudována.
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 6. 2021
Thesis defence
- Supervisor: Mag. phil. Andreas Schirmer, Dr.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
BUKOVČAN, Mario. Korejská čajová kultura. Olomouc, 2021. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Filozofická fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakultaPalacký University Olomouc
Faculty of ArtsBachelor programme / field:
Philology / Korean for Business
Theses on a related topic
-
Historie čaje, čaj jako podnikatelský záměr
Victoria Arlazarova -
Cesta čaje v České republice po roce 1989- čaj jako kulturní fenomén
Ivana GREGOROVÁ -
Cesta čaje v České republice po roce 1989 - čaj jako kulturní fenomén
Ivana GREGOROVÁ -
Konzumace čaje v České republice
Mikhail Dasaev -
Výkonnost trhu čaje v České republice
Martina Patočková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights