Vliv jakosti na zpeněžování mléka na trhu – Kateřina Volfová
Kateřina Volfová
Bakalářská práce
Vliv jakosti na zpeněžování mléka na trhu
The influence of the quality on the selling potential of milk on the market
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na posouzení vlivu jakosti na zpeněžování mléka na trhu. V práci jsou popsány základní komponenty mléka a nejvíce konzumované druhy mléka v České republice. Dále jsou zde uvedeny organoleptické, fyzikální a chemické vlastnosti mléka a vnější a vnitřní faktory, které tyto vlastnosti mléka ovlivňují. Práce dále uvádí jakostní kritéria důležitá pro zpeněžování mléka na trhu …víceAbstract:
The bachelor thesis is focused on assessing the influence of the quality on the selling potential of milk on the market. In the thesis are described the basic components of milk and most consumed types of milk in the Czech Republic. In addition, here are presented organoleptic, physical and chemical properties of milk and inside and outside factors, which these properties of the milk influence Thesis …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2011
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Kateřina Kovářová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program:
Provoz a ekonomika
Práce na příbuzné téma
-
Vente directe des aliments biologiques en République tcheque
Anežka BOTLÍKOVÁ -
Vliv enzymové modifikace složek mléka na jakost fermentovaných mléčných výrobků
Veronika Stetsenko -
Vliv doby skladování na mikrobiologickou jakost mléka
Eliška Hrabová -
Polymorfismus kandidátního lokusu a jeho vliv na technologickou jakost mléka
Monika ŠVARCOVÁ -
Asociační analýza vybraného lokusu ovlivňujícího technologickou jakost kravského mléka
Petra NOVÁKOVÁ -
Mikrobiologická jakost syrového kravského mléka
Iveta HAVRÁNKOVÁ -
Jakost a zpeněžování mléka ve vybrané firmě
Michaela Kernerová -
Faktory ovlivňující jakost mléka při jeho získávání a ošetřování v prvovýrobě
Iveta HAVRÁNKOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva