Jana Greplová

Bachelor's thesis

Zvěřina jako surovina pro výrobu masných výrobků

Venison as a raw material for production of the meat products
Abstract:
Téma bakalářské práce je Zvěřina jako surovina pro výrobu masných výrobků. V práci jsou definovány pojmy maso, zvěř a zvěřina. Je zde popsáno rozdělení zvěře, způsob lovu a jeho vliv na kvalitu a hygienu zvěřiny. Srovnává biologická a fyzikální rizika, která mohou být nebezpečná pro konečného spotřebitele. Nachází se zde schéma masné výroby a možné finální výrobky ze zvěřiny. Vlivu náboženství se věnuje …more
Abstract:
The topic of the bachelor thesis is Venison as a raw material for production of the meat products. The thesis defines the terms meat, the game and the venison. It describes the classification of the game, the ways of the hunting and its influence on the venison’s quality and hygiene. The thesis compares the biological and physical risks that may be dangerous for the final consumer. There are a diagram …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 6. 6. 2023
  • Supervisor: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Reader: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta