Pavla Wochová

Bakalářská práce

Systém HACCP v potravinářském provoze a jeho auditování

HACCP System in Food Production and its Auditing
Anotace:
Základním úkolem potravinářského průmyslu je produkovat kvalitní a zdravotně nezávadné potraviny. Tento úkol je upraven mnoha zákony a na jejich dodržování dohlíží orgány státní správy. Základním nástrojem pro zajištění produkce bezpečných potravin je systém HACCP. Jeho správné nastavení a prověření funkčnosti v provozu je ověřováno audity. Mezinárodní obchodní řetězce vyžadují dodržování vyšších standardů …více
Abstract:
The essential task of the food industry is to produce quality food in accordance with health safety requirements. This task is regulated by many laws and their observance is supervised by state administration bodies. The basic tool for ensuring the food safety is the HACCP system. Its correct setting and verification of functionality in operation is verified by audits. International retail chains require …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: MVDr. Ing. Václav Trojan, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta