Pavla Wochová

Bachelor's thesis

Systém HACCP v potravinářském provoze a jeho auditování

HACCP System in Food Production and its Auditing
Abstract:
Základním úkolem potravinářského průmyslu je produkovat kvalitní a zdravotně nezávadné potraviny. Tento úkol je upraven mnoha zákony a na jejich dodržování dohlíží orgány státní správy. Základním nástrojem pro zajištění produkce bezpečných potravin je systém HACCP. Jeho správné nastavení a prověření funkčnosti v provozu je ověřováno audity. Mezinárodní obchodní řetězce vyžadují dodržování vyšších standardů …more
Abstract:
The essential task of the food industry is to produce quality food in accordance with health safety requirements. This task is regulated by many laws and their observance is supervised by state administration bodies. The basic tool for ensuring the food safety is the HACCP system. Its correct setting and verification of functionality in operation is verified by audits. International retail chains require …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: MVDr. Ing. Václav Trojan, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta