Milan Žižka
Bachelor's thesis
Dvojí kvalita potravin
The dual quality of food
Abstract:
Bakalářská práce obsahuje analýzu problematiky týkající se dvojí kvality potravin. Dvojí kvalita potravin je téma hýbající politikou a týkající se životů spotřebitelů – voličů. Práce poskytuje její definici, dále definici kvality jako klíčového pojmu, vztahu mezi cenou a kvalitou a vnímání spotřebitelem – voličem. Dále ji analyzuje z politické, s ohledem na volby do Evropského parlamentu v roce 2019 …moreAbstract:
The bachelor thesis contains an analysis of issues related to the dual quality of food. The dual quality of food is a policy-driven issue concerning the lives of consumers - voters. The work provides its definition, as well as the definition of quality as a key term, the relationship between price and quality and the perception of the consumer - the voter. It further analyses it from a political, with …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 5. 2019
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/79610
Thesis defence
- Date of defence: 28. 5. 2020
- Supervisor: Jiří Zeman
- Reader: Alena Filipová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/79610
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod
Theses on a related topic
-
International Legal Framework for the Regulation of Misleading Advertising of Dietary Supplements on Social Media: Consumer Protection and Prevention of Nutrition Misinformation
Tereza Bártová -
Dvojí kvalita potravin
Veronika Ondruchová -
Dvojí kvalita potravin - právní a ekonomické aspekty
Radka Kvasničková -
Zákaz dvojí kvality potravin
Barbora Šindelářová -
Kvalita potravin
Ondřej Vacula -
Dvojí kvalita potravin na trzích EU
Josef KRATOCHVÍL -
Dvojí kvalita potravin v Česku a v Německu
Petr Havlíček -
Právní aspekty dvojí kvality potravin
Andrea Prouzová