Milan Žižka
Bachelor's thesis
Dvojí kvalita potravin
The dual quality of food
Anotácia:
Bakalářská práce obsahuje analýzu problematiky týkající se dvojí kvality potravin. Dvojí kvalita potravin je téma hýbající politikou a týkající se životů spotřebitelů – voličů. Práce poskytuje její definici, dále definici kvality jako klíčového pojmu, vztahu mezi cenou a kvalitou a vnímání spotřebitelem – voličem. Dále ji analyzuje z politické, s ohledem na volby do Evropského parlamentu v roce 2019 …viacAbstract:
The bachelor thesis contains an analysis of issues related to the dual quality of food. The dual quality of food is a policy-driven issue concerning the lives of consumers - voters. The work provides its definition, as well as the definition of quality as a key term, the relationship between price and quality and the perception of the consumer - the voter. It further analyses it from a political, with …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 5. 2019
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/79610
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 5. 2020
- Vedúci: Jiří Zeman
- Oponent: Alena Filipová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/79610
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / odbor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod
Práce na příbuzné téma
-
International Legal Framework for the Regulation of Misleading Advertising of Dietary Supplements on Social Media: Consumer Protection and Prevention of Nutrition Misinformation
Tereza Bártová -
Dvojí kvalita potravin
Veronika Ondruchová -
Dvojí kvalita potravin - právní a ekonomické aspekty
Radka Kvasničková -
Zákaz dvojí kvality potravin
Barbora Šindelářová -
Kvalita potravin
Ondřej Vacula -
Dvojí kvalita potravin na trzích EU
Josef KRATOCHVÍL -
Dvojí kvalita potravin v Česku a v Německu
Petr Havlíček -
Právní aspekty dvojí kvality potravin
Andrea Prouzová