Vliv technologie zpracováni na senzorickou jakost chmelových výhonků – Bc. Natálie Komárková
Bc. Natálie Komárková
Diplomová práce
Vliv technologie zpracováni na senzorickou jakost chmelových výhonků
Impact of technology of manufactory to sensory quality of hop sprouts
Anotace:
Diplomová práce „Vliv technologie zpracování na senzorickou jakost chmelových výhonků“ vznikla na základě požadavků firmy Chuť Moravy s. r. o., která zpracovává mladé chmelové výhonky. Vzhledem k nevyhovujícím senzorickým vlastnostem produktu z mladých chmelových výhonků byla předmětem zkoumání technologie výroby. Bylo navrženo 18 variant technologických postupů, které se lišily v době sběru, v klonu …víceAbstract:
The diploma thesis “Impact of technology of manufactory to sensory quality of hop sprouts” was made according to requests from company Chuť Moravy s.r.o., which uses young hop sprouts in its manufacturing processes. Due to unsatisfying sensory quality of the product of young hop sprouts, the technology of manufacture was subject of this investigation. Eighteen variants of manufacturing processes have …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
- Oponent: Jaroslav Palásek, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin