Bc. Natálie Komárková

Master's thesis

Vliv technologie zpracováni na senzorickou jakost chmelových výhonků

Impact of technology of manufactory to sensory quality of hop sprouts
Anotácia:
Diplomová práce „Vliv technologie zpracování na senzorickou jakost chmelových výhonků“ vznikla na základě požadavků firmy Chuť Moravy s. r. o., která zpracovává mladé chmelové výhonky. Vzhledem k nevyhovujícím senzorickým vlastnostem produktu z mladých chmelových výhonků byla předmětem zkoumání technologie výroby. Bylo navrženo 18 variant technologických postupů, které se lišily v době sběru, v klonu …viac
Abstract:
The diploma thesis “Impact of technology of manufactory to sensory quality of hop sprouts” was made according to requests from company Chuť Moravy s.r.o., which uses young hop sprouts in its manufacturing processes. Due to unsatisfying sensory quality of the product of young hop sprouts, the technology of manufacture was subject of this investigation. Eighteen variants of manufacturing processes have …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
  • Oponent: Jaroslav Palásek, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Master programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Quality and Safety