Bc. Natálie Komárková

Master's thesis

Vliv technologie zpracováni na senzorickou jakost chmelových výhonků

Impact of technology of manufactory to sensory quality of hop sprouts
Abstract:
Diplomová práce „Vliv technologie zpracování na senzorickou jakost chmelových výhonků“ vznikla na základě požadavků firmy Chuť Moravy s. r. o., která zpracovává mladé chmelové výhonky. Vzhledem k nevyhovujícím senzorickým vlastnostem produktu z mladých chmelových výhonků byla předmětem zkoumání technologie výroby. Bylo navrženo 18 variant technologických postupů, které se lišily v době sběru, v klonu …more
Abstract:
The diploma thesis “Impact of technology of manufactory to sensory quality of hop sprouts” was made according to requests from company Chuť Moravy s.r.o., which uses young hop sprouts in its manufacturing processes. Due to unsatisfying sensory quality of the product of young hop sprouts, the technology of manufacture was subject of this investigation. Eighteen variants of manufacturing processes have …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2019

Thesis defence

  • Supervisor: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
  • Reader: Jaroslav Palásek, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Master programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Quality and Safety