Vliv technologie zpracováni na senzorickou jakost chmelových výhonků – Bc. Natálie Komárková
Bc. Natálie Komárková
Master's thesis
Vliv technologie zpracováni na senzorickou jakost chmelových výhonků
Impact of technology of manufactory to sensory quality of hop sprouts
Abstract:
Diplomová práce „Vliv technologie zpracování na senzorickou jakost chmelových výhonků“ vznikla na základě požadavků firmy Chuť Moravy s. r. o., která zpracovává mladé chmelové výhonky. Vzhledem k nevyhovujícím senzorickým vlastnostem produktu z mladých chmelových výhonků byla předmětem zkoumání technologie výroby. Bylo navrženo 18 variant technologických postupů, které se lišily v době sběru, v klonu …moreAbstract:
The diploma thesis “Impact of technology of manufactory to sensory quality of hop sprouts” was made according to requests from company Chuť Moravy s.r.o., which uses young hop sprouts in its manufacturing processes. Due to unsatisfying sensory quality of the product of young hop sprouts, the technology of manufacture was subject of this investigation. Eighteen variants of manufacturing processes have …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
- Reader: Jaroslav Palásek, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KOMÁRKOVÁ, Natálie. \textit{Vliv technologie zpracováni na senzorickou jakost chmelových výhonků}. Online. Master's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2019. Available from: https://theses.cz/id/jxmqmn/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Quality and Safety