Kristýna Štohandlová, DiS.

Bakalářská práce

INOVACE V OBLASTI PŘÍPRAVY POKRMŮ ZE SKOPOVÉHO MASA A JEHO NUTRIČNÍ VÝZNAM

Anotace:
Bakalářská práce se zabývá inovací v oblasti přípravy pokrmů ze skopového masa a jeho nutričním významem. V teoretické části jsou charakterizovány plemena ovcí, specifikace a vlastnosti skopového a jehněčího masa, jeho chemického složení a nutriční hodnoty. Vysvětlena je také kulinární příprava a úprava skopového masa a technologie masné výroby. Analytická část práce zahrnuje analýzu oblíbenosti pokrmů …více
Abstract:
This Bachelor’s thesis deals with innovation in the preparation of dishes from mutton and its nutritional value. The theoretical part of the thesis characterises different breeds of sheep, the specifications and features of mutton and lamb meat, its chemical composition and nutritional values. It also describes the culinary preparation and alteration of mutton and the technological process of meat …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2016
Identifikátor: http://theses.cz/id/jy9ct5/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 9. 2016

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.