Tomáš Horák

Bachelor's thesis

Podnikatelský plán - zdravé rychlé občerstvení

Business Plan of a healthy fast casual restaurant
Abstract:
Předmětem práce je tvorba podnikatelského plánu zdravého rychlého občerstvení v České republice. V teoretické části dochází k rozboru klíčových pojmů, struktury a účelu samotného podnikatelského plánu. Obsahuje doporučený postup při tvorbě podnikatelského plánu a jeho odůvodnění. Praktická část se poté zabývá vytvořením konkrétního podnikatelského plánu pro zdravé rychlé občerstvení ve Zlíně. Zahrnuje …more
Abstract:
The subject of the thesis is the creation of a business plan for a healthy fast food establishment in the Czech Republic. The theoretical part involves an analysis of key concepts, structure, and purpose of the business plan itself. It includes a recommended procedure for creating a business plan and its justification. The practical part then deals with the creation of a specific business plan for …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 5. 2024

Thesis defence

  • Date of defence: 2024
  • Supervisor: Jiří Dvořáček

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/93519