Tomáš Horák
Bachelor's thesis
Podnikatelský plán - zdravé rychlé občerstvení
Business Plan of a healthy fast casual restaurant
Abstract:
Předmětem práce je tvorba podnikatelského plánu zdravého rychlého občerstvení v České republice. V teoretické části dochází k rozboru klíčových pojmů, struktury a účelu samotného podnikatelského plánu. Obsahuje doporučený postup při tvorbě podnikatelského plánu a jeho odůvodnění. Praktická část se poté zabývá vytvořením konkrétního podnikatelského plánu pro zdravé rychlé občerstvení ve Zlíně. Zahrnuje …moreAbstract:
The subject of the thesis is the creation of a business plan for a healthy fast food establishment in the Czech Republic. The theoretical part involves an analysis of key concepts, structure, and purpose of the business plan itself. It includes a recommended procedure for creating a business plan and its justification. The practical part then deals with the creation of a specific business plan for …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 5. 2024
Identifier:
https://vskp.vse.cz/eid/93519
Thesis defence
- Date of defence: 21. 6. 2024
- Supervisor: Jiří Dvořáček
- Reader: Karolína Loucká
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/93519
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme:
Podniková ekonomika a management
Theses on a related topic
-
Consumer Preferences and Brand Loyalty To Fast-Food Restaurant chains in Georgia
Mariami Denosashvili -
Business Plan of Fast Food Restaurant SushiGO
Duong Hung Le Van -
Indian fast food chain in Prague
Mansi Ranjitbhai Parmar -
Business plán založení fast food restaurace v Jindřichově Hradci
Ondřej Čížek -
Assessment of the American Fast Food Chain CHIPOTLE MEXICAN GRILL, Inc. and Recommendations for Improving its Business Strategy
Eduard Arshamyan -
Sestavení návrhu marketingového mixu pro nové vznikající firmu - Fast food Sushi bar.
Klára POBORSKÁ -
Podnikatelský plán pro vybraný podnikatelský záměr
Martin VILDT -
Podnikatelský plán pro vybraný podnikatelský záměr
Michaela KLIMENTOVÁ