Tomáš Horák

Bakalářská práce

Podnikatelský plán - zdravé rychlé občerstvení

Business Plan of a healthy fast casual restaurant
Anotace:
Předmětem práce je tvorba podnikatelského plánu zdravého rychlého občerstvení v České republice. V teoretické části dochází k rozboru klíčových pojmů, struktury a účelu samotného podnikatelského plánu. Obsahuje doporučený postup při tvorbě podnikatelského plánu a jeho odůvodnění. Praktická část se poté zabývá vytvořením konkrétního podnikatelského plánu pro zdravé rychlé občerstvení ve Zlíně. Zahrnuje …více
Abstract:
The subject of the thesis is the creation of a business plan for a healthy fast food establishment in the Czech Republic. The theoretical part involves an analysis of key concepts, structure, and purpose of the business plan itself. It includes a recommended procedure for creating a business plan and its justification. The practical part then deals with the creation of a specific business plan for …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 6. 2024
  • Vedoucí: Jiří Dvořáček
  • Oponent: Karolína Loucká

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/93519