Je pizza doporučeníhodným pokrmem ? – Mgr. Jana Koloničná
Mgr. Jana Koloničná
Bakalářská práce
Je pizza doporučeníhodným pokrmem ?
A pizza - a recommended food ?
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá otázkou, zda je pizza z výživového hlediska doporučeníhodným pokrmem. Podnětem k tomuto tématu je neustálé rozšiřování nabídky pizzy na trhu a její oblíbenost mezi spotřebiteli. Práce vychází z vědeckých studií, které se věnují vlivu konzumace pizzy na zdraví spotřebitele a zkoumá pizzu jako pokrm samotný. Praktická část zahrnuje průzkum v Academic restaurant v Brně …víceAbstract:
The Bachelor’s thesis analyses if the pizza should be recommended as a dietary suitable food. The thesis was initiated by increasing assortment of pizza and its popularity among consumers. The thesis is based on scientific essays on pizza qualities and effect of pizza consumption on consumers’ health. The practical part included research in Academic restaurant in Brno which focuses for example on pizza …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2013
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/d86v7/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2013
- Vedoucí: doc. MUDr. Jindřich Fiala, CSc.
- Oponent: Mgr. Martin Forejt, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasarykova univerzita
Lékařská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut