Bc. Vladislava Solodkaia

Bakalářská práce

Bezlepková strava

Gluten-free diet
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá problematikou bezlepkového stravování. Prvním cílem je pomocí dotazníkového šetření stanovit vědomosti veřejnosti o problematice bezlepkového stravování a zjistit jejich zkušenosti s nákupem bezlepkových produktů prostřednictvím internetových obchodů. Dotazník byl sestaven na základě rešerše odborné literatury. Druhým cílem práce je pomocí metody komparace zjistit a následně …více
Abstract:
The bachelor's thesis deals with the issue of gluten-free diet. The first objective is to determine the public's knowledge of the issue of gluten-free diet and to find out their experience with purchasing gluten-free products in online stores. The questionnaire was compiled on the basis of a search of professional literature. The second objective of the work is to identify and then evaluate the availability …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 6. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/x47zt/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 9. 2020
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze