Bc. Svatoslav Rychtecký

Bachelor's thesis

Trendy v gastronomii

Trends in Gastronomy
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá rozborem návštěvnosti restaurace Měšťanský pivovar Polná na základě dotazníkového šetření, kterého se účastnili návštěvníci tohoto gastronomického zařízení. Záměrem práce je analýza spokojenosti hostů jak s kvalitou podávaných pokrmů, tak i poskytovaných služeb, designu prostorů zařízení tak s formou propagace. Práce se dále zabývá inovacemi, které by mohl podnik na základě …more
Abstract:
The bachelor's thesis deals with an analysis of the number of visitors at the restaurant Měšťanský pivovar Polná on the basis of a questionnaire survey. Respondents of the survey were visitors of this gastronomic facility. The aim of the work is to analyse the satisfaction of guests with the quality of food served, as well as services provided, the design of the facility and the form of promotion. …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2021

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 6. 2021
  • Supervisor: Ing. Jiří Zelený
  • Reader: Ing. Mgr. Vladana Horáková, MBA

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management

Theses on a related topic