Bc. Svatoslav Rychtecký
Bachelor's thesis
Trendy v gastronomii
Trends in Gastronomy
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá rozborem návštěvnosti restaurace Měšťanský pivovar Polná na základě dotazníkového šetření, kterého se účastnili návštěvníci tohoto gastronomického zařízení. Záměrem práce je analýza spokojenosti hostů jak s kvalitou podávaných pokrmů, tak i poskytovaných služeb, designu prostorů zařízení tak s formou propagace. Práce se dále zabývá inovacemi, které by mohl podnik na základě …moreAbstract:
The bachelor's thesis deals with an analysis of the number of visitors at the restaurant Měšťanský pivovar Polná on the basis of a questionnaire survey. Respondents of the survey were visitors of this gastronomic facility. The aim of the work is to analyse the satisfaction of guests with the quality of food served, as well as services provided, the design of the facility and the form of promotion. …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2021
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/f5349/
Thesis defence
- Date of defence: 1. 6. 2021
- Supervisor: Ing. Jiří Zelený
- Reader: Ing. Mgr. Vladana Horáková, MBA
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Význam inovace výrobků v souvislosti s jejich životním cyklem
Michaela Rajchotová -
Inovace učebních textů pro obor vzdělání číšník
Ilona Handzelová