Ing. Adéla Mikulová

Master's thesis

Regionální produkty a jejich využití pro gastroturismus ve vybrané oblasti Ústecký kraj

Regional products and their application for gastronomic tourism in selected area of the Czech republic
Abstract:
V úvodní části diplomové práce se zaměřuji na vymezení témata cestovního ruchu, jaký je význam regionálních značek a jaká je nabídka regionálních produktů v oblasti Ústecký kraj. K typickým regionálním produktům ústeckého kraje patří hlavně: zemědělské produkty, pivovarství a vinařství. Pro analýzu regionálního produktu jsem zvolila vinařství Velké Žernoseky s.r.o., které se nachází nedaleko Litoměřic …more
Abstract:
In the first part of dissertation thesis is definition of the tourism terms, how is explanation for regional brands and how is offer region products in area Ústecký region. For typical region of product ústecký region are mainly: agricultural products, brewing and wine-growing. I choosed for analysis regional product wine-growing Velké Žernoseky s.r.o., which are not far from Litoměřice in Ústecký …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 9. 6. 2014
  • Supervisor: Ing. Pavel Attl, Ph.D.
  • Reader: Ing. Petr Studnička

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Destination Management in the Tourism Industry