Možnosti modifikace výroby chleba a pečiva – Šárka Kubová
Šárka Kubová
Bakalářská práce
Možnosti modifikace výroby chleba a pečiva
Possibility of modifying production of bread and bakery products
Anotace:
Cílem bakalářské práce na téma Možnosti modifikace výroby chleba a pečiva bylo prostudovat dostupnou literaturu a vypracovat literární přehled a provést experimentální pokus na dané téma. Práce se zabývá studiem surovin vhodných pro výrobu běžného pečiva i chleba, technologií výroby a využitím pšenic s netradičním zabarvením obilky. V rámci praktické části bakalářské práce byl proveden pekařský pokus …víceAbstract:
My bachelor thesis deals with the study of ingredients suitable for the production of bread and bakery products, production technologies and the use of wheat caryopsis with an unusual color. In the practical part of the thesis was carried out the experiment of baking, in which was reviewed pastry with the addition of colored wheat malt. The malting varieties were used colored wheat Konin and Skorpion …víceObhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
Plný text práce
Právo: Prohlašuji, že jsem práci: Možnosti modifikace výroby chleba a pečiva vypracovala samostatně a veškeré použité prameny a informace uvádím v seznamu použité literatury. Souhlasím, aby moje práce byla vyloučena ze zveřejnění v souladu s Článkem č. 3 Směrnice č. 5/2013 o Zveřejňování vysokoškolských závěrečných prací, zveřejněné pod č.j. 11972/2013-980 na Mendelově univerzitě v Brně. I declare that this work: Possibilities of Using Colored Wheat in Food Industry was work out individually and all used information sources are mentioned in the list of references. I agree that my work has been excluded from publication in accordance with Article no. 3 of Directive no. 5/2013 on the publication of university theses, published under ref 11972 / 2013-980 at Mendel University in Brno.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Optimalizace technologie výroby oceli v kyslíkovém konvertoru
Petr Rylko -
Kvalita surovin pro pekařskou výrobu
Aneta BRABENCOVÁ -
Vliv chemického složení a technologické kvality zrna pšenic s barevným perikarpem na kvalitu pekárenských výrobků
Šárka Kubová -
Využití kolorimetrie pro hodnocení jakosti pekárenských výrobků
Martin Rychtařík -
Vliv použitého tuku na kvalitu sušenek vyrobených ze zrna barevné pšenice
Václav Maťátko -
Kvalita zrna barevné pšenice
Jiří Hamáček -
Zařazení barevné pšenice do krmné dávky brojlerů
Marie Zahradníčková -
Zařazení barevné pšenice "Skorpion" do krmné dávky brojlerů
Martina Pokorná