Porovnání energetické náročnosti procesu hlavního kvašení mladiny při použití kvasnic spodního a svrchního kvašení – Filip Zavadil
Filip Zavadil
Bakalářská práce
Porovnání energetické náročnosti procesu hlavního kvašení mladiny při použití kvasnic spodního a svrchního kvašení
The comparison of energy consumption during fermentation using bottom and upper yeast
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Ladislav Chládek, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZAVADIL, Filip. \textit{Porovnání energetické náročnosti procesu hlavního kvašení mladiny při použití kvasnic spodního a svrchního kvašení}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakulta. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/k7rv7o/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Technická fakultaBakalářský studijní program:
Obchod a podnikání s technikou
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva