Mgr. Rebeka Maria Kasapidu

Master's thesis

Gastronomie jako součást kulturního turismu

Gastronomy as a part of cultural tourism
Abstract:
Magisterská diplomová práce se zabývá tématem gastroturismu v kontextu kulturního turismu. Cílem práce je analýza této specifické formy cestovního ruchu v teritoriálně vymezené oblasti Jihomoravského kraje a možné propojení gastronomie s kulturou tohoto regionu. Práce je rozdělena na tři části. Teoretická část se zabývá vymezením cestovního ruchu, kulturního a gastronomického turismu a pojmu Slow Food …more
Abstract:
The master diploma thesis deals with a culinary tourism within the context of cultural tourism. The main aim of this thesis lies in the analysis of this specific form of tourism in regionally defined area of Southern Moravia and a possible connection of gastronomy with this region's culture. The thesis consists of three sections: the theoretical one deals with a definition of tourism, either a cultural …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 5. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 9. 6. 2020
  • Supervisor: Mgr. Viktor Pantůček, Ph.D.
  • Reader: doc. Ing. František Svoboda, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Filozofická fakulta