NUTRIČNÍ HODNOCENÍ ZELENINOVÝCH SALÁTŮ – Martin Flídr
Martin Flídr
Bakalářská práce
NUTRIČNÍ HODNOCENÍ ZELENINOVÝCH SALÁTŮ
Anotace:
Práce se zabývá nutričním hodnocením zeleninových salátů z hlediska teoretického i praktického. První část práce je věnována legislativním normám na zeleninu a zeleninové výrobky, specifikaci jednotlivých druhů zeleniny, importovaným druhům zeleniny, riziky konzumace a přípravy zeleninových salátů a také využití systému HACCP. Druhá část práce obsahuje nutriční vyhodnocení vybraných druhů zeleninových …víceAbstract:
The work deals with the nutritional assessment salads in terms of both theoretical and practical. The first part is devoted to legislative standards for vegetables and vegetable products, the specification of individual types of vegetables, imported vegetable species, the risk of consuming and preparing salads and use the HACCP system. The second part contains the nutritional evaluation of selected …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 10. 2015
Identifikátor:
http://theses.cz/id/ka89wu/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2015
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Plodová zelenina - nutriční a gastronomický význam
Veronika Skupinová -
Listová a stonková zelenina - nutriční a gastronomický význam
Gabriela Gaubová -
Odměňování zaměstnanců v oboru gastronomie v ČR: komparace období před a během pandemie Covid-19
Martina Perutková -
Komparace cenové úrovně pokrmů pražských restaurací obsažených v průvodci Michelin
Quang Vu Minh -
Komparace stravovacích zvyklostí a kultury v indonéské, vietnamské a thajské kuchyni
Adéla Kučerová -
Komparace tradičních a novodobých pivních restaurací v Praze
Jan Šanda -
Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation).
Madiyar Anapiya -
Komparace televizních pořadů s gastronomickou tématikou a jejich vliv na odbornou a laickou veřejnost
Kristýna Macháčková
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Mišková, I.
5. 10. 2015