Management italské gastronomie s implementací na české prostředí – Bc. Kateřina Ronešová
Bc. Kateřina Ronešová
Diplomová práce
Management italské gastronomie s implementací na české prostředí
Management of the Italian gastronomy with implementation to the Czech environment
Anotace:
RONEŠOVÁ, Kateřina. Management italské gastronomie s implementací na české prostředí. [Diplomová práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2019. 129 stran. Diplomová práce na téma Management italské gastronomie s implementací na české prostředí je zaměřena zejména na vliv italské gastronomie a managementu v českém prostředí. Teoretická část práce se rozděluje na dvě větší části. V první části se práce zaměřuje …víceAbstract:
RONEŠOVÁ, Kateřina. Management of the Italian gastronomy with implementation to the Czech environment. Master’s dissertation. The Institute of Hospitality Management in Prague. Prague 2019, 129 pages. This diploma thesis called Management of the Italian gastronomy with implementation to the Czech environment is focused mainly on impact of Italian gastronomy and management in Czech environment. Theoretical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/ascl2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2019
- Vedoucí: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
RONEŠOVÁ, Kateřina. \textit{Management italské gastronomie s implementací na české prostředí}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/kajpdn/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Italská gastronomie v České republice
Tereza Hronová -
Italská gastronomie
Igor Štěrba -
Analýza italské gastronomie v České republice
Andrea Nekvindová -
Využití italské gastronomie v marketingu cestovního ruchu (region Abruzzo)
Eliška Šimková -
Charakteristika a technologie italské gastronomie
Alena OVČAČÍKOVÁ -
Italská gastronomie v ČR
Petra Jelínková -
Lexikologická analýza čínštiny: Italská kuchyně
Martina ŠANDALOVÁ -
Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise"
Anna Votočková