Možnosti vývoje nových receptur pro létající pivovar. – Bc. Nikola Baráková
Bc. Nikola Baráková
Diplomová práce
Možnosti vývoje nových receptur pro létající pivovar.
The Development Possibilities of New Beer Recipes for Gypsy (contract) Breweries
Anotace:
Diplomová práce se zabývá tematikou létajících pivovarů a vývojem a realizací nových pivních receptur. Teoretická část analyzuje pomocí dostupných zdrojů pozici létajících pivovarů na českém pivním trhu a dále se zabývá jednotlivými kroky při výrobě piva a jejich vlivem na výsledný produkt, stejným způsobem se věnuje i surovinám používaným při varném procesu. V závěru teoretické části jsou uvedeny …víceAbstract:
This diploma theses deals with the topic of gypsy (contract) breweries and development and realization of new beer recipes. Gypsy breweries mean breweries not possesing their own building and brewing technology, which are using free capacities of other breweries. Theorethical part of the theses analyses the position of gypsy breweries on the Czech beer market and also deals with the individual steps …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Vliv použitých sladů na vlastnosti piva
Lukáš Fajmon -
Možnosti využití plynů v technologii výroby piva
Lucie Mišúnová -
Využití membránové filtrace při filtraci piva
Martin Dolejš -
Cena a kvalita piva - čo dokáže hodnotiť slovenský spotrebiteľ?
Mária Dudová -
Nové možnosti a technologie ve výrobě piva
Kateřina Čechová -
Organoleptické vlastnosti piva z hlediska degustátorů a běžných konzumentů a změny při stárnutí
Jana STEHLÍKOVÁ -
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
David Kij -
Výroba piva s chráněným zeměpisným označením "České pivo" a piva vyráběného v EU
Tamara Dolníčková
Název
Vložil
Vloženo
Práva