Bc. Hana ŠUTOVÁ

Master's thesis

Zhodnocení metod pro stanovení škrobu

Evaluation of methods for starch quantification
Abstract:
Diplomová práce se zabývá zhodnocením metod pro stanovení obsahu škrobu. Teoretická část se zabývá charakteristikou škrobu, včetně chemických a fyzikálních vlastností škrobu. Dále jsou zde stručně popsány jednotlivé druhy škrobu a výrobky ze škrobu. Další část pojednává o fyzikálních a chemických metodách stanovení sacharidů. Cílem experimentální části bylo optimalizovat metody pro stanovení škrobu …more
Abstract:
This diploma work deals with the evaluation of methods for the determination of starch content. A theoretical part handles starch characteristic including chemical and physical properties and further briefly describes the particular types of starch and starch products. Next part deals with the physical and chemical methods for the determination of sugars. The aim was to optimize the experimental methods …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2010
Identifier: 14695

Thesis defence

  • Date of defence: 31. 5. 2010
  • Supervisor: Mgr. Monika Černá

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ŠUTOVÁ, Hana. Zhodnocení metod pro stanovení škrobu. Kroměříž, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production