Popis a hodnocení vybraných technologií zpracování mléka – Kateřina Podlasová
Kateřina Podlasová
Bachelor's thesis
Popis a hodnocení vybraných technologií zpracování mléka
The description and evaluation of selected technologies of the milk processing
Abstract:
Tato bakalářská práce pojednává o vybraných technologiích zpracování mléka. Nejdříve je charakterizován pojem mléko a způsob jeho získávání. Následuje charakteristika základních technologií používaných při zpracování mléka a samotný popis technologické linky na zpracování mléka ve firmě Bohemilk. Cílem této práce je popsat technologickou linku na zpracování mléka ve vybraném podniku.Abstract:
This bachelor thesis discusses selected technologies of milk processing. Firstly the term milk is characterized, as well as methods to obtain it, followed by a characteristic of basic technologies used in milk processing and a description of the milk processing line in the company Bohemilk itself. The aim of the thesis is to describe the milk processing line in a selected company.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 3. 2016
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Petr Vaculík, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PODLASOVÁ, Kateřina. \textit{Popis a hodnocení vybraných technologií zpracování mléka}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Engineering. 2016. Available from: https://theses.cz/id/kbzo3p/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of EngineeringBachelor programme / field:
Process Engineering / Technological Equipment of Constructions
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights