Hodnocení genetických zdrojů pšenice z hlediska potravinářské jakosti – Petra Zemanová
Petra Zemanová
Master's thesis
Hodnocení genetických zdrojů pšenice z hlediska potravinářské jakosti
Evaluation of genetic resources of wheat in terms of food quality
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 4. 2012
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Oldřich Faměra, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ZEMANOVÁ, Petra. \textit{Hodnocení genetických zdrojů pšenice z hlediska potravinářské jakosti}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2012. Available from: https://theses.cz/id/kce8iu/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme:
Farm Products Quaility and Processing
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights