Ing. Jitka LEŽATKOVÁ

Bakalářská práce

Hodnocení účinnosti systému jakosti při výrobě cook serve a cook chill pokrmů

The assessments of the effectivity of the quality system about the food-production cook serve and cook chill
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na ověření funkčnosti systému jakosti vyráběných hotových pokrmů v menze UTB ve Zlíně. V rámci bakalářské práce byla provedena kontrola systému zavedení kritických kontrolních bodů. V praktické části kontrola dodržování kritických kontrolních bodů, včetně doplňujícího marketingového průzkumu spokojenosti strávníků.
Abstract:
The bachelor thesis deals with utility´s certification of the quality system of the manufactured ready-mix in TBU´s student´s hall in Zlín. Within the frame of bachelor thesis the control of the Hazard analysis critical control points was made. In the practical part the abidance of the critical control points including complementing marketing research of the boarders´s satisfaction was inspected.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2006
Zveřejnit od: 31. 5. 2006
Identifikátor: 2257

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 6. 2006
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hrabě, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

LEŽATKOVÁ, Jitka. Hodnocení účinnosti systému jakosti při výrobě cook serve a cook chill pokrmů. Zlín, 2006. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2006

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 31. 5. 2006 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.