Veganská a vegetariánská gastronomie v Praze – Bc. Romana Míková
Bc. Romana Míková
Bachelor's thesis
Veganská a vegetariánská gastronomie v Praze
Vegan and Vegetarian Gastronomy in the City of Prague
Abstract:
Bakalářská práce je věnována veganské a vegetariánské gastronomii. Cílem této práce je zjistit možnosti a alternativy veganských a vegetariánských restaurací a také alternativy jaké nabízí konvenční restaurace pomocí odpovědí manažerů. Hlavní výzkumnou otázkou je zjistit četnost a dostupnost veganských a vegetariánských restaurací a zjistit jaké alternativy nabízejí klasické restaurace, zdali jsou …moreAbstract:
Bachelor thesis is dedicated to vegan and vegetarian gastronomy. The goals of this bachelor thesis are investigating the possibilities and alternatives vegan and vegetarian restaurants and also which alternatives conventional restaurants advertised with assistance from the managers answers. The main reserch question is find out the honestly and availability vegan and vegetarian restaurants and also …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 6. 2021
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/e38st/
Thesis defence
- Date of defence: 1. 9. 2021
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Petr Studnička, PhD.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Vegetariánská strava jako terapeutický nástroj v managmentu diabetu mellitu
Tereza JEMELKOVÁ -
Veganská a vegetariánská strava v těhotenství
Klára HRBÁČOVÁ