Podnikatelský záměr stravovacího zařízení pro cykloturisty – Bc. Barbora KORANDOVÁ
Bc. Barbora KORANDOVÁ
Master's thesis
Podnikatelský záměr stravovacího zařízení pro cykloturisty
The business plan of catering facility for cycle tourists
Abstract:
Diplomová práce je zaměřena na analýzu podmínek a podpor pro podnikatele při poskytování služeb v Třeboni. Hlavním cílem práce je návrh optimálního podnikatelského záměru pro stravovací zařízení Bistro U Kapra, tedy zanalyzování tržních podmínek, vnitřního prostředí podniku a vypracování kompletní dokumentace s ohledem na cílovou skupinu cykloturistů. Cílem záměru je navázat na zdařilou historii rodinného …moreAbstract:
The master thesis focuses on the analysis of conditions and subventions for entrepre-neurs in the service sector in Třeboň. The main target of this thesis is to draft a business plan for catering facility Bistro u Kapra, by analyzing the market conditions, the internal business envi-ronment and the elaboration of the complete documentation with regard to the target group, the cycle tourists. The aim …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 9. 2013
Accessible from:: 13. 9. 2013
Thesis defence
- Supervisor: doc. Dr. Ing. Dagmar Škodová Parmová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KORANDOVÁ, Barbora. \textit{Podnikatelský záměr stravovacího zařízení pro cykloturisty}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Economics. 2013. Available from: https://theses.cz/id/kelpi0/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
KORANDOVÁ, Barbora. Podnikatelský záměr stravovacího zařízení pro cykloturisty. Č. Bud., 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.9.2013
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 13. 9. 2013 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EconomicsMaster programme / field:
Economics and Management / Management and Business Economics
Theses on a related topic
-
Podnikatelský plán v oblasti gastronomie
Markéta Roženková -
Podnikatelský plán v oblasti gastronomie
Martin Kraus -
Finský životní styl SISU a jeho dopad na ubytovací a stravovací služby ve Finsku
Michaela Kužniarová -
Dopady pandemie nemoci COVID-19 na ubytovací a stravovací služby v České republice
Ammie VÁLKOVÁ -
Analýza vybraných rizik pokrmů z rybího masa, výrobků z rybího masa a mořských plodů ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
Milena Forejtová -
Podnikatelský záměr ve stravovacích službách
Ondřej Mudra -
Stravovací služby na farmářských trzích v Praze a Bruselu
Tereza Buzková -
Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.
Oleksandr Biley
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights