Podnikatelský záměr stravovacího zařízení pro cykloturisty – Bc. Barbora KORANDOVÁ
Bc. Barbora KORANDOVÁ
Diplomová práce
Podnikatelský záměr stravovacího zařízení pro cykloturisty
The business plan of catering facility for cycle tourists
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na analýzu podmínek a podpor pro podnikatele při poskytování služeb v Třeboni. Hlavním cílem práce je návrh optimálního podnikatelského záměru pro stravovací zařízení Bistro U Kapra, tedy zanalyzování tržních podmínek, vnitřního prostředí podniku a vypracování kompletní dokumentace s ohledem na cílovou skupinu cykloturistů. Cílem záměru je navázat na zdařilou historii rodinného …víceAbstract:
The master thesis focuses on the analysis of conditions and subventions for entrepre-neurs in the service sector in Třeboň. The main target of this thesis is to draft a business plan for catering facility Bistro u Kapra, by analyzing the market conditions, the internal business envi-ronment and the elaboration of the complete documentation with regard to the target group, the cycle tourists. The aim …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 9. 2013
Zveřejnit od: 13. 9. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Dr. Ing. Dagmar Škodová Parmová
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KORANDOVÁ, Barbora. Podnikatelský záměr stravovacího zařízení pro cykloturisty. Č. Bud., 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.9.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 13. 9. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Řízení a ekonomika podniku
Práce na příbuzné téma
-
Moderní česká gastronomie a město Jeseník
Tereza Sztalmachová -
Podnikatelský plán v oblasti gastronomie
Markéta Roženková -
Podnikatelský plán v oblasti gastronomie
Martin Kraus -
Finský životní styl SISU a jeho dopad na ubytovací a stravovací služby ve Finsku
Michaela Kužniarová -
Dopady pandemie nemoci COVID-19 na ubytovací a stravovací služby v České republice
Ammie VÁLKOVÁ -
Analýza vybraných rizik pokrmů z rybího masa, výrobků z rybího masa a mořských plodů ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
Milena Forejtová -
Podnikatelský záměr ve stravovacích službách
Ondřej Mudra -
Stravovací služby na farmářských trzích v Praze a Bruselu
Tereza Buzková
Název
Vložil
Vloženo
Práva