Regionální potravina z pohledu spotřebitele v Plzeňském kraji – Lucie BÁRTOVÁ
Lucie BÁRTOVÁ
Bachelor's thesis
Regionální potravina z pohledu spotřebitele v Plzeňském kraji
Consumer Perception of Regional Food in Pilsen Region
Abstract:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na vnímání a znalost spotřebitelů v oblasti regionálních potravin s ohledem na značku kvality potravin "Regionální potravina". Cílem práce bylo zjistit, jaké je povědomí spotřebitelů o této značce na dvou vybraných akcích v Plzeňském kraji. Na základě porovnání a vyhodnocení výsledků z obou akcí byla představena návrhová opatření, jakými by bylo možné povědomí spotřebitelů …moreAbstract:
This bachelor thesis is focused on the perception and awareness of consumers in the area of regional food with regard to food quality label "Regionální potravina". The aim of this work was to analyse the level of consumer awareness of this issue at two selected events in the Pilsen region. Based on the comparison and evaluation of the results of both events, recommended proposals were presented on …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2022
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Dita Hommerová, Ph.D., MBA
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
BÁRTOVÁ, Lucie. Regionální potravina z pohledu spotřebitele v Plzeňském kraji . Plzeň, 2022. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
University of West Bohemia
Faculty of EconomicsBachelor programme / field:
Economics and Management / Retail Management
Theses on a related topic
-
Management kvality a značky kvality potravin na příkladu vybrané firmy
Jana VÍTŮ -
Management kvality a značky kvality potravin na příkladu vybrané firmy
Jana VÍTŮ -
Současné značky kvality potravin – kvantita vs. kvalita značek
Nikola Novosádová -
Současné značky kvality potravin – kvantita vs. kvalita značek
Lucie Musilová -
Značky kvality potravin na českém trhu
Veronika JÍLKOVÁ -
Vybrané značky kvality potravin a jejich vliv na nákupní chování spotřebitelů v ČR
Helena Jelena Perković -
Značky kvality potravin na českém trhu
Dominika SKALOVÁ -
Značky kvality potravin na českém trhu
Nikola DUNOVÁ