Ing. et Ing. Lenka PECOVÁ

Diplomová práce

Zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku koz a ve vybraném mléčném produktu

Fatty acid composition of caprine milk and milk products
Anotace:
Při technologickém zpracování suroviny nastávají v mléce změny, které mají vliv i na vlastnosti mléčného tuku. Mléčné výrobky mohou mít v porovnání s původní surovinou odlišné vlastnosti. Chemické a mikrobiální pochody mohou výskyt a zastoupení jednotlivých mastných kyselin měnit a ovlivňovat tak nutriční hodnotu výrobku. Cílem diplomové práce bylo posouzení zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku …více
Abstract:
Changes occur in milk during the technological processing of raw milk, which also affect the properties of milk fat. Dairy products may have different properties compared to the raw milk. Chemical and microbial processes can alter the presence and distribution of individual fatty acids and thus influence the nutritional value of the product. The aim of this thesis was to assess the presence of fatty …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 6. 2017
  • Vedoucí: doc. Ing. Eva Samková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

PECOVÁ, Lenka. Zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku koz a ve vybraném mléčném produktu. Č. Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakulta

JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

Zemědělská fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Zemědělská specializace / Biologie a ochrana zájmových organismů

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses kkfq98 kkfq98/3
1. 6. 2017
Složky
Soubory
Bulánová, L.
23. 6. 2020
Bulánová, L.
23. 6. 2020
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.