Možnosti rozvoje zemědělského podniku zaměřeného na chov pštrosů – Nikola Hülleová
Nikola Hülleová
Bakalářská práce
Možnosti rozvoje zemědělského podniku zaměřeného na chov pštrosů
Development opportunities of the farm focused on breeding ostriches
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá výzkumem spotřebitelského chováním u vybraných produktů v rámci zemědělských podniků zaměřených na chov pštrosů v České republice. Na základě výsledků dotazníkového šetření ve vlastní práci identifikujeme faktory odůvodňující nerozšířenost pštrosího masa jako alternativní komoditu. Na základě výsledků dotazníkového šetření ve vlastní práci identifikujeme faktory odůvodňující …víceAbstract:
This thesis deals with research of a consumer behavior for selected products within the farms specializing in breeding ostriches in the Czech Republic. Based on survey results our own work identifies the factors justifying not dissemination ostrich meat as an alternative commodity. Based on survey results our own work identifies the factors justifying that ostrich meat is unextended (disused) alternative …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Ivo Zdráhal, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HÜLLEOVÁ, Nikola. \textit{Možnosti rozvoje zemědělského podniku zaměřeného na chov pštrosů}. Online. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Fakulta regionálního rozvoje a~mezinárodních studií. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/kkqtnu/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studiíMendelova univerzita v Brně
Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studiíBakalářský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agrobyznys
Práce na příbuzné téma
-
Faktory ovlivňující kvalitu vajec
Ladislav Linek -
Produkce, zpracování a využití pštrosího masa
Zuzana Paráková -
Kvalita pštrosího masa a jeho postavení na našem trhu
Dana LIBÍNSKÁ -
Sledování nutričních parametrů masa pštrosího, krůtího a perliččího v ekologickém chovu
Magda ŠOMANOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva