Možnosti rozvoje zemědělského podniku zaměřeného na chov pštrosů – Nikola Hülleová
Nikola Hülleová
Bachelor's thesis
Možnosti rozvoje zemědělského podniku zaměřeného na chov pštrosů
Development opportunities of the farm focused on breeding ostriches
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá výzkumem spotřebitelského chováním u vybraných produktů v rámci zemědělských podniků zaměřených na chov pštrosů v České republice. Na základě výsledků dotazníkového šetření ve vlastní práci identifikujeme faktory odůvodňující nerozšířenost pštrosího masa jako alternativní komoditu. Na základě výsledků dotazníkového šetření ve vlastní práci identifikujeme faktory odůvodňující …moreAbstract:
This thesis deals with research of a consumer behavior for selected products within the farms specializing in breeding ostriches in the Czech Republic. Based on survey results our own work identifies the factors justifying not dissemination ostrich meat as an alternative commodity. Based on survey results our own work identifies the factors justifying that ostrich meat is unextended (disused) alternative …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 5. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Ivo Zdráhal, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HÜLLEOVÁ, Nikola. \textit{Možnosti rozvoje zemědělského podniku zaměřeného na chov pštrosů}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Regional Development and International Studies. 2016. Available from: https://theses.cz/id/kkqtnu/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studiíMendel University in Brno
Faculty of Regional Development and International StudiesBachelor programme / field:
Agricultural Engineering / Agribusiness
Theses on a related topic
-
Faktory ovlivňující kvalitu vajec
Ladislav Linek -
Produkce, zpracování a využití pštrosího masa
Zuzana Paráková -
Kvalita pštrosího masa a jeho postavení na našem trhu
Dana LIBÍNSKÁ -
Sledování nutričních parametrů masa pštrosího, krůtího a perliččího v ekologickém chovu
Magda ŠOMANOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights