Kvalita kachního a husího masa a jejich technologie zpracování – Vojtěch Weiss
Vojtěch Weiss
Bakalářská práce
Kvalita kachního a husího masa a jejich technologie zpracování
Quality of duck and geese meat and their technological processing
Anotace:
Cílem práce bylo shrnout nejen odbornou, ale především vědeckou literaturu týkající se historie konzumace masa, drůbežího masa jakožto potraviny, a to s ohledem na jeho produkci, kvalitu, na faktory ovlivňující jeho kvalitu, ať už z pohledu následného složení nebo senzorického vnímání. Dále byly shrnuty zásadní poznatky o masné výrobě, technologii zpracování specifických výrobků z kachního a husího …víceAbstract:
The aim of this work was to summarize not only the professional but primarily the scientific literature related to the history of meat consumption, particularly poultry as food, with respect to its production and quality, including factors influencing its quality, whether from the perspective of subsequent composition or sensory perception. Furthermore, significant insights about meat production, …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 5. 2024
- Vedoucí: Ing. Ondřej Krunt, Ph.D.
- Oponent: Lukáš Zita, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
WEISS, Vojtěch. \textit{Kvalita kachního a husího masa a jejich technologie zpracování}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/kksn7q/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
-
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Meat Production and Consumption: Case Study of Argentina
Kristyna Mudrova -
Use of tea extracts in the production of meat products
Aliaksandra Kharoshka -
Význam třídění masa a jeho jakost pro masnou výrobu
Simona Welszarová -
Výroba plechového dílu technologií hlubokého tažení a vliv této technologie na mechanické vlastnosti.
Tomáš Novosad -
Technologie vrcholně a pozdně středověké keramiky. Hrnčířská produkce Českomoravské vrchoviny 13. a 1. poloviny 14. století
Kateřina Těsnohlídková -
Porovnání technologie výroby vybrané součásti konvenční a nekonvenční technologií
Jaroslav Sloupský -
Technologie výroby rotačních ploch
Marek Juras
Název
Vložil
Vloženo
Práva