Bc. Ondřej Kurák

Bakalářská práce

Podnikatelský plán restauračního minipivovaru v západních Čechách

Business plan of restaurant microbrewery in West Bohemia
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu restauračního minipivovaru v Západních Čechách. Hlavním cílem této práce je podnikatelský plán minipivovaru v restauraci Na Gruntu. Dalším cílem této bakalářské práce je zjistit jestli bude minipivovar rentabilní a jaká je návratnost investice. Práce je členěna do tří částí. V teoreticko- metodologické části je popsána výroba a složení …více
Abstract:
This Bachelor thesis deals with creating a bussines plan of restaurant microbrewery in West Bohemia. Main purpose of this thesis is to prepare a bussines plan of microbrewery in restaurant Na Gruntu. Second purpose of this thesis is to find out if the microbrewery will be profitable and if the investment will return back. The thesis is divided in to three parts. In the theoretical- methodological part …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/bseqv/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 17. 6. 2020
  • Vedoucí: Ing. Martin Pop, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Karolina Macháčková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze