Podnikatelský plán restauračního minipivovaru v západních Čechách – Bc. Ondřej Kurák
Bc. Ondřej Kurák
Bachelor's thesis
Podnikatelský plán restauračního minipivovaru v západních Čechách
Business plan of restaurant microbrewery in West Bohemia
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu restauračního minipivovaru v Západních Čechách. Hlavním cílem této práce je podnikatelský plán minipivovaru v restauraci Na Gruntu. Dalším cílem této bakalářské práce je zjistit jestli bude minipivovar rentabilní a jaká je návratnost investice. Práce je členěna do tří částí. V teoreticko- metodologické části je popsána výroba a složení …moreAbstract:
This Bachelor thesis deals with creating a bussines plan of restaurant microbrewery in West Bohemia. Main purpose of this thesis is to prepare a bussines plan of microbrewery in restaurant Na Gruntu. Second purpose of this thesis is to find out if the microbrewery will be profitable and if the investment will return back. The thesis is divided in to three parts. In the theoretical- methodological part …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2020
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/bseqv/
Thesis defence
- Date of defence: 17. 6. 2020
- Supervisor: Ing. Martin Pop, Ph.D.
- Reader: Ing. Karolina Macháčková
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
A Business Plan for a Beer House
Kristýna Kovářová -
Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik s vlastní výrobou piva
Alexandra Mihálechová -
Podnikatelský plán a záměr mikropodniku s vlastní výrobou piva
Jan Hostinský -
Podnikatelský plán založení restaurace v pražské lokalitě s orientací na pivní produkty doprovázené masovými pokrmy
Oskar Webr -
Podnikatelský plán otevření pivní restaurace v Praze
Jakub Zíma -
Business plan for the production of a mono-brand product
Kseniia Fedorishcheva -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Ocenění podniku PETARDA PRODUCTION a. s.
Dorota Branná