Bc. Ondřej Kurák

Bachelor's thesis

Podnikatelský plán restauračního minipivovaru v západních Čechách

Business plan of restaurant microbrewery in West Bohemia
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu restauračního minipivovaru v Západních Čechách. Hlavním cílem této práce je podnikatelský plán minipivovaru v restauraci Na Gruntu. Dalším cílem této bakalářské práce je zjistit jestli bude minipivovar rentabilní a jaká je návratnost investice. Práce je členěna do tří částí. V teoreticko- metodologické části je popsána výroba a složení …more
Abstract:
This Bachelor thesis deals with creating a bussines plan of restaurant microbrewery in West Bohemia. Main purpose of this thesis is to prepare a bussines plan of microbrewery in restaurant Na Gruntu. Second purpose of this thesis is to find out if the microbrewery will be profitable and if the investment will return back. The thesis is divided in to three parts. In the theoretical- methodological part …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 17. 6. 2020
  • Supervisor: Ing. Martin Pop, Ph.D.
  • Reader: Ing. Karolina Macháčková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze