Lukáš Denk

Bakalářská práce

Provozování gastronomických služeb v lázních

Food Service Operations in Spa-resorts
Anotace:
Téma mé bakalářské práce je „Provozování gastronomických služeb v lázních“. Tento obor mě vždy zajímal a proto jsem si jej vybral i jako svůj obor pracovní. V současné době se umím na problematiku podívat jak očima zákazníka/spotřebitele, tak i pracovníka na druhé straně, tedy provozovatele stravovacího zařízení. Cílem práce je analyzovat současný stav gastronomických provozů v lázeňských domech Savoy …více
Abstract:
The topic of my bachelor thesis is „Food Service Operations in Spa-resorts“. This field has me always interested. That was the reason I chose it for my work. I´m able see the issue as a costumer/consumer and as a hotel team member on the other hand. My aim is to analyze the current status of catering establishments in Spa hotels Savoy and Goethe in Františkovy Lázně including all operating and economic …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2013
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Věra Vyhnisová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.