Provozování gastronomických služeb v lázních – Lukáš Denk
Lukáš Denk
Bachelor's thesis
Provozování gastronomických služeb v lázních
Food Service Operations in Spa-resorts
Anotácia:
Téma mé bakalářské práce je „Provozování gastronomických služeb v lázních“. Tento obor mě vždy zajímal a proto jsem si jej vybral i jako svůj obor pracovní. V současné době se umím na problematiku podívat jak očima zákazníka/spotřebitele, tak i pracovníka na druhé straně, tedy provozovatele stravovacího zařízení. Cílem práce je analyzovat současný stav gastronomických provozů v lázeňských domech Savoy …viacAbstract:
The topic of my bachelor thesis is „Food Service Operations in Spa-resorts“. This field has me always interested. That was the reason I chose it for my work. I´m able see the issue as a costumer/consumer and as a hotel team member on the other hand. My aim is to analyze the current status of catering establishments in Spa hotels Savoy and Goethe in Františkovy Lázně including all operating and economic …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11282/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2013
- Vedúci: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Věra Vyhnisová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DENK, Lukáš. \textit{Provozování gastronomických služeb v lázních}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/klad8v/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.