Lukáš Denk

Bachelor's thesis

Provozování gastronomických služeb v lázních

Food Service Operations in Spa-resorts
Abstract:
Téma mé bakalářské práce je „Provozování gastronomických služeb v lázních“. Tento obor mě vždy zajímal a proto jsem si jej vybral i jako svůj obor pracovní. V současné době se umím na problematiku podívat jak očima zákazníka/spotřebitele, tak i pracovníka na druhé straně, tedy provozovatele stravovacího zařízení. Cílem práce je analyzovat současný stav gastronomických provozů v lázeňských domech Savoy …more
Abstract:
The topic of my bachelor thesis is „Food Service Operations in Spa-resorts“. This field has me always interested. That was the reason I chose it for my work. I´m able see the issue as a costumer/consumer and as a hotel team member on the other hand. My aim is to analyze the current status of catering establishments in Spa hotels Savoy and Goethe in Františkovy Lázně including all operating and economic …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 3. 6. 2013
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: Ing. Věra Vyhnisová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.