Lukáš Denk
Bachelor's thesis
Provozování gastronomických služeb v lázních
Food Service Operations in Spa-resorts
Abstract:
Téma mé bakalářské práce je „Provozování gastronomických služeb v lázních“. Tento obor mě vždy zajímal a proto jsem si jej vybral i jako svůj obor pracovní. V současné době se umím na problematiku podívat jak očima zákazníka/spotřebitele, tak i pracovníka na druhé straně, tedy provozovatele stravovacího zařízení. Cílem práce je analyzovat současný stav gastronomických provozů v lázeňských domech Savoy …moreAbstract:
The topic of my bachelor thesis is „Food Service Operations in Spa-resorts“. This field has me always interested. That was the reason I chose it for my work. I´m able see the issue as a costumer/consumer and as a hotel team member on the other hand. My aim is to analyze the current status of catering establishments in Spa hotels Savoy and Goethe in Františkovy Lázně including all operating and economic …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/11282/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 6. 2013
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Věra Vyhnisová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.