Systémy managementu bezpečnosti potravin a porovnání požadavků vybraných norem – Lenka Kabátová
Lenka Kabátová
Bachelor's thesis
Systémy managementu bezpečnosti potravin a porovnání požadavků vybraných norem
Food Safety Management Systems and Comparison of Requirements of Selected Standards
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku systémů řízení bezpečnosti potravin v potravinovém řetězci. Teoretická část bakalářské práce se zabývá stručnou charakteristikou právních předpisů upravujících výrobu potravin a jejich uvádění na trh. Dále popisuje jednotlivé systémy managementu bezpečnosti potravin se zaměřením na HACCP, FSMS, FSSC22000 a další. Poslední kapitola teoretické části nastiňuje …moreAbstract:
Bachelor thesis is focused on the issue of food safety management systems in food chain. The theoretical part of the Bachelor thesis deals with a brief characteristic of legislation governing the food production and related segments. It also describes the individual food safety management systems with a focus on HACCP, FSMS, FSSC22000 and others. The last chapter of the theoretical part outlines the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2016
Accessible from:: 4. 5. 2016
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KABÁTOVÁ, Lenka. \textit{Systémy managementu bezpečnosti potravin a porovnání požadavků vybraných norem}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2016. Available from: https://theses.cz/id/klxqz9/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Kabátová, Lenka. Systémy managementu bezpečnosti potravin a porovnání požadavků vybraných norem. Kroměříž, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 4.5.2016
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 4. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies
Theses on a related topic
-
Bezpečnost potravin v evropské a české právní úpravě
Veronika Kůlová -
Právní záruky kvality potravin
Veronika Blokešová -
Vliv právní úpravy bezpečnosti potravin na dovozce a vývozce.
Jiřina Kononcová -
Evropská úprava bezpečnosti potravin
Zdeňka Cejpková -
Bezpečnost potravin
Jana Tkáčiková -
Ochrana spotřebitele v oblasti potravin
Edita VĚŽENSKÁ